La Ligassa täpärästi säilynyt Granada haluaa hankkia Englannin Valioliigan Swansean Michun, 29, riveihinsä, vahvistaa seuran urheilujohtaja Juan Carlos Cordero espanjalaislehti Marcalle.

– Hän (Michu) olisi erittäin tärkeä pelaaja Granadalle, mutta hänellä on vielä sopimusta jäljellä seuransa kanssa. Meillä on pelaajia hänen pelipaikalleen, ja lisäksi meidän on kunnioitettava budjettiamme.

Michu oli kauden 2012-2013 sensaatio Englannissa, sillä mies paukutti Swansean paidassa 18 maalia Valioliigassa. Sitä seuranneella kaudella espanjalaisen maalitahti kuitenkin hiipui, ja miehen viime kausi meni lainalla Serie A:n Napolissa laihoin tuloksin.

Swansean manageri Garry Monk on jo vahvistanut, että Michu ei jatka enää seurassa, vaikka miehellä onkin vielä vuosi sopimustaan jäljellä.

Lähteet: South Wales Evening Post, ESPN