Tänään pelataan Mestarien liigan finaali. Vastakkain Barcelona ja Juventus. Barca on monen papereissa ennakkosuosikki, mutta vailla mahdollisuuksia Juventus ei ole.

– Meidän on oltava hyviä erinomaista joukkuetta vastaan. Mutta kuten kaikki joukkueet, hekin tekevät virheitä – ja heillä on heikkouksia, Juven päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi lehdistölle.

– Miten Barcelonan voi pysäyttää? Meidän on mietittävä, miten teemme maalin. Meidän on oltava teknisesti hyviä, koska heillä on tekninen joukkue. Hyökkäys on heidän vahvin aseensa, joten meidän on oltava teknisesti erittäin hyviä.

– Meidän on keskityttävä täydet 90 minuuttia. Meidän on oltava henkisesti vahvoja ja käännettävä asetelma toisin päin, koska Barcelona on suosikki.

– Joukkueemme on hyvin rauhallinen ja keskittynyt. Siitä pitäisi tulla loistava ottelu. Kuten kaikissa Mestarien liigan finaaleissa, tarvitsemme vähän onnea, ja meidän on tehtävä töitä sen eteen.

Juventus sai ottelun alla huonoja uutisia, kun selvisi, ettei toppari Giorgio Chiellini pysty loukkaantumisen takia pelaamaan. Chiellinin lisäksi puolustuslinjasta myös Andrea Barzaglilla on ollut pientä vaivaa.

– Olemme harmissamme siitä, mitä Chiellinille tapahtui, mutta kaipa sen piti mennä niin. Menetimme pelaajan, joka on ollut erinomainen kauden alusta lähtien, Allegri sanoi.

– Barzagli ja (Angelo) Ogbonna ovat molemmat pelikunnossa. Jos Barzaglista tuntuu, että hän pystyy pelaamaan, hän pelaa. Muutoin Ogbonna pelaa.