Lionel Messi iski myöhään lauantai-iltana pelatussa Copa del Reyn finaalissa uskomattoman maalin Athletic Bilbaon verkkoon. Messin soolojuoksu, jonka aikana hän ohitti neljä vastustajaa, keräsi kehuja niin omilta, vastustajilta kuin muilta jalkapalloilijoiltakin.

– Messin ensimmäinen maali? Uskomaton. Hän on mahtava, ottelun jälkeen kentän laidalla haastateltu Neymar sanoi.

– Hänen ensimmäinen maalinsa oli toiselta galaksilta, Barcan päävalmentaja Luis Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Messi ratkaisi pelin. Tämän takia hän on maailman paras pelaaja, Athleticin Andoni Iraola puolestaan mietti haastattelussa pelin jälkeen.

– Meillä oli suunnitelma Messin pysäyttämiseksi. Me teimme mitä meidän piti, mutta se ei vain ollut mahdollista, Athleticin puolustuslinjan Mikel Balenziaga sanoi lehdistölle.

– Messi! Mahtavampi kuin Jeesus? Tiedän, että Jeesus käveli veden päällä, mutta Messi menee ohi pelaajista, jotka yrittävät potkia häntä jaloille, ja samaan aikaan hän kontrolloi palloa, Suomen maajoukkueeseen kuuluva Tim Sparv twiittasi.

Tim Sparv

@TimSparv
Messi! Bigger than Jesus? I know Jesus walked on water but Messi is walking past people trying to kick him while controlling a football.

– Näin juuri Messin maalin. Kerta kaikkiaan älytön! Leicesterissä, Barcelonassa, Tottenhamissa ja Englannin maajoukkueessa aikoinaan maaleja paukuttanut Gary Lineker twiittasi.

Gary Lineker

@GaryLineker
Just saw Messi's goal. Utterly ludicrous!

– Messi kaikkien aikojen paras seurajoukkuepelaaja, Liverpoolissa komean uran 1990- ja 2000-luvuilla tehnyt Jamie Carragher puolestaan kirjoitti Twitter-tilillään.

Jamie Carragher

@Carra23
Messi best club player of all time.

Paljon puhutun Messin maalin voi katsoa tästä.

Lisäys klo 1:23. Luis Enriquen ja Mikel Balenziagan kommentit.