Valencian toppari Nicolás Otamendi ei välttämättä enää pitkään ole Valencian toppari. Argentiinalaisen agentti Eugenio López paljasti Cadena SERin haastattelussa, ettei Otamendi halua jäädä Valenciaan, toisin kuin seura on aiemmin kertonut.

– Nico (Otamendi) tekee kaikkensa päästäkseen pois (Valenciasta). Jorge Mendes (Valencian omistajan Peter Limin oikea käsi) tietää jo, että Nico haluaa lähteä Valenciasta.

– Hänellä on ollut mukavaa Valenciassa ja seuran kannattajien kanssa, mutta hän tarvitsee vaativamman haasteen urallaan.

– Nico sanoi (puheenjohtaja) Amadeo (Salvolle) kaksi kuukautta sitten kasvotusten, että hän haluaa lähteä. Olin hyvin yllättynyt, kun Nico sanoi minulle, että (urheilutoimenjohtaja) Rufete oli sanonut ettei hän (Otamendi) halua lähteä. Hän (Rufete) ei puhunut totta.

– Olen keskustellut monen seuran, jotka haluavat Otamendin, kanssa. Valencia ei ole tehnyt tarjousta, jolla korotettaisiin Nicon sopimusta. Emme aio odottaa enää.

Toimittajan sana

Otamendi siirtyi Valenciaan Portosta tammikuussa 2014. Siirtosumma oli 12 miljoonaa euroa. 1,5 vuodessa 27-vuotias keskuspuolustaja on kehittynyt yhdeksi pelipaikkansa parhaista maailmassa. Monen mielestä hän oli päättyneen La Liga -kauden paras toppari.

Ulosostopykälän suuruus ei ole tiedossa, mutta sinänsä Valencialla on siirtoneuvotteluissa melko hyvät asetelmat. Otamendin sopimus nimittäin umpeutuu vasta neljän vuoden kuluttua.