Real Madridin ja Getafen välinen La Liga -kauden viimeinen ottelu päättyi maalijuhliin. Getafe jopa johti kertaalleen, mutta lopulta Real karkasi 7-3-voittoon. Ottelussa rikottiin sekä henkilökohtaisia ennätyksiä että eräs seuraennätys. Ja Cristiano Ronaldo takoi tuttuun tyyliin hattutempun.

Ottelun avausmaali nähtiin 12 minuutin kohdalla. Marcelo keskitti vasemmalta täysin vapaaksi jääneelle Ronaldolle, joka puski pallon voimalla ohi Jordi Codinan. Osuma oli Ronaldolle kauden 46:s La Ligassa.

Getafe nousi yllättäen tasoihin 23. minuutilla. Sergio Escudero sai pallon pariinkymmeneen metriin ja latasi laukauksen alakulmaan.

Vain pari minuuttia myöhemmin tuli lisää. Pedro León kuljetti tiensä ohi Nacho Fernándezin ja syötti Diego Castrolle. Tarkka laukaus ohi Iker Casillasin tiesi tutuksi tulleita vihellyksiä Realin maalivahdille.

Reilun puolen tunnin kohdalla Real nousi tasoihin. Asialla oli tuttu mies, mutta vieraampi tilanne. Parin viime kauden aikana Ronaldo ei kovin hyvällä prosentilla osunut vapaapotkuista, mutta nyt heilahti verkko Codinan takana.

Heti perään Carlos Vigaray kaatoi rangaistusalueella Javier Hernándezin, ja pallo vietiin pisteelle. Ronaldo iski hattutempun täyteen. Kolmen maalin ilta oli portugalilaiselle jo uran 27:s La Ligassa. 48 maalia on Ronaldon yhden kauden maaliennätys. Lisäksi Ronaldo on enää 10 maalin päässä Realin kaikkien aikojen maalipörssin kärkisijaa pitävästä Raúl Gonzálezista.

Pian maalin jälkeen Real sai hieman jobinpostia. Pepe näytti loukanneen jalkansa, eikä hän pystynyt jatkamaan peliä. Tilalle juoksi Raphaël Varane.

Ovet pysyivät molemmissa päädyissä koko avausjakson auki. Pari minuuttia ennen taukoa Getafe iski kulmapotkun jälkitilanteesta pelin tasoihin. Pallo kimposi Ronaldosta Mehdi Lacenille, joka tälläsi pelivälineen voimalla ohi Casillasin.

Heti toisen jakson alkuun Ronaldon neljäs oli hyvin lähellä. Jälleen Marcelon keskitys, jonka portugalilainen puski tolppaan. Real sai joka tapauksessa tilanteesta maalin, sillä Hernández iski irtopallon verkkoon.

Ottelun kahdeksas maali nähtiin 51 minuutin kohdalla, kun Realille vihellettiin vapaapotku rangaistusalueen rajan tuntumasta. James Rodríguez lähetti kierteisen vasemman jalan laukauksen, joka nousi muurin yli ja sujahti etukulmaan.

Melko pian maalin jälkeen Real suoritti historiallisen pelaajavaihdon. Ronaldo pois ja kentälle vasta 16-vuotias Martin Odegaard. Norjalaisesta tuli nuorin Realin edustusjoukkueessa pelannut pelaaja.

Vaihto ei vaikuttanut maalijuhliin. Real iski illan kuudennen osumansa parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa. Rodríguez tarjoili keskikaistalta pallon rangaistusalueen vasempaan laitaan Jesélle, joka viimeisteli kauden kolmannen osumansa.

Ottelun lopussa nähtiin vielä hyvät maalipaikat molemmissa päädyissä. Ensin Hernándezin laukaus jäi vaisuksi ja Codina torjui. Hetkeä myöhemmin Casillas venyi erinomaiseen torjuntaan toisessa päässä kenttää.

Pian Casillasin torjunnan jälkeen Real lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Jesé keskitti oikeasta laidasta pallon maalille, ja Marcelo pääsi iskemään kauden toisen osumansa. Maaliin ottelu myös päättyi.

Realin lopulliseksi saldoksi muodostui 92 pistettä maalierolla 118-38. Los Blancos jäi Barcasta kahden pisteen päähän. Getafe puolestaan sijoittui 15:nneksi. Putoamisviiva jäi kahden pisteen päähän.