Valencian Nicolás Otamendi on kohtuullisen lähellä siirtoa Manchester Unitediin. Argentiinalaislehti Olé uutisoi, että Otamendi on jo tehnyt esisopimuksen Unitedin kanssa. Käytännön tasolla siis asiat Otamendin ja Unitedin välillä on lehden mukaan sovittu, mutta seurojen pitäisi vielä päästä yhteisymmärrykseen.

United yritti tiettävästi ostaa argentiinalaistopparin Valenciasta jo tammikuun siirtoikkunassa. Tuolloin Valencia ei ollut halukas myymään. Olé-lehden mukaan Valencian kanta on edelleen se, että pelaaja ei siirry, ennen kuin United lyö tiskiin ulosostopykälän mukaiset 50 miljoonaa euroa.

27-vuotias Otamendi siirtyi Valenciaan viime kesänä Portosta 12 miljoonalla eurolla. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 37 ottelua, joissa on syntynyt viisi maalia.

Toimittajan sana

Vielä ei kannata kovin paljon puhua siirron mahdollisista vaikutuksista, koska mitään ei ole vahvistettu. Sanotaan silti sen verran, että monen mielestä Otamendi on ollut tällä kaudella La Ligan paras toppari. Otamendin sopimus ulottuu kauden 2018-19 loppuun, joten jos ulosostohinta todella on mainittu 50 miljoonaa euroa, Valencia tulee tekemään muhkean voiton.