Mestarien liigan finaalissa on espanjalaisen Barcelonan ja italialaisen Juventuksen lisäksi reilusti turkkilaisväriä. Loppuotteluun nimestystä tuomarinelikosta kolme tulee Turkista ja yksi Ruotsista.

Ottelun erotuomariksi on nimetty turkkilainen Cüneyt Cakir. Avustavina tuomareina toimivat Cakirin maanmiehet Bahattin Duran ja Tarik Ongun. Teknisellä alueella päävalmentajia pyrkii hillitsemään ruotsalainen Jonas Eriksson.

Tällä kaudella 38-vuotias Cakir on viheltänyt kaikki kilpailut mukaan lukien 37 ottelua. Näistä kahdeksan on ollut europelejä. Cakir mm. tuomitsi PSG:n ja Chelsean välisen neljännesvälieräottelun sekä Eurooppa-liigan puolella Napolin ja Wolfsburgin välisen puolivälierätaiston. 37 otteluun on mahtunut 141 varoitusta ja 11 punaista korttia. Pisteelle Cakir on vienyt pallon 12 kertaa.

Cakir on urallaan viheltänyt kahdesti niin Barcan kuin Juventuksenkin otteluissa. Barcelonan saldo Cakirin valvonnan alla on kaksi tasapeliä. Juventus on puolestaan voittanut yhden ja hävinnyt yhden ottelun.

Mestarien liigan tuomarinelikon lisäksi Uefa julkisti myös Eurooppa-liigan erotuomarin. Sevillan ja Dnipron välisen ottelun tuomitsee englantilainen Martin Atkinson.