Espanjalaisväriä nähdään jälleen sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan loppuotteluissa. Mestarien liigan finaaliin ylsi Barcelona, ja torstaina paikkansa Eurooppa-liigan loppuotteluun nappasi Sevilla.

Sevillan tilanne näytti hyvältä jo välierien ensimmäisen osan jälkeen. Tuolloin andalusialaiset johtivat Fiorentinaa vastaan maalein 3-0. Toinen osa Italiassa päättyi Sevillan 2-0-vierasvoittoon, joten yhteismaalit merkittiin espanjalaisten hyväksi 5-0.

Torstain ottelussa ensimmäinen osuma syntyi 21 minuutin kohdalla. Éver Banega toimitti oikealta laidalta matalan vapaapotkun maalille, ja Carlos Bacca iski irtopallon verkkoon.

Toista osumaa tarvitsi odottaa vain viisi minuuttia. Vapaapotkusta pitkä pallo rangaistusalueen sisään Cokelle, joka petasi vielä tyhjän maalin Daniel Carricolle.

Fiorentinan takaa-ajo tuntui mahdottomalta. Joukkue loi lopulta peräti 27 maalipaikkaa, joista vain kuusi suuntautui maalia kohti. Lisäksi Josip Ilicic ampui rangaistuspotkun taivaan tuuliin.

Eurooppa-liigan loppuottelu pelataan 27. toukokuuta. Sevilla kohtaa finaalissa ukrainalaisen Dnipron, joka yllätti välierissä Napolin. Mikäli turnauksen puolustava mestari Sevilla voittaa, olisi mestaruus sille jo neljäs. Mikään joukkue ei ole toistaiseksi pystynyt kyseiseen saavutukseen.