Mestarien liigan finaali Barcelonan ja Juventuksen välillä sisältää monta tarinaa. Yksi niistä on kolmiodraama. Barcan Luis Suárez kohtaa vanhat kiistakumppaninsa Patrice Evran ja Giorgio Chiellinin.

Evraa Suárez tiettävästi haukkui rasistisesti vuonna 2011. Tuolloin Suárez pelasi Liverpoolissa ja Evra Manchester Unitedissa. Chielliniä Suárez puolestaan puri olkapäähän viime kesän MM-turnauksessa. Pelikieltoa tuli neljän kuukauden verran.

– Moni ihminen kysyy minulta tätä, eikä se haittaa. Tärkeintä on, että pelaan finaalissa. Olen ylpeä siitä, millainen olen. Olen ylpeä ihonväristäni ja aion kätellä häntä, se ei ole ongelma. Mutta aion pitää huolen siitä, että hän huomaa minut kentällä, Evra kommentoi Suárezin kohtaamista lehdistötilaisuudessa.

Evralta kysyttiin myös, miten Juventus aikoo pysäyttää Barcelonan kovavireisen hyökkäystrion, johon kuuluvat Suárezin lisäksi Lionel Messi ja Neymar.

– He ovat vain ihmisiä. Ihmiset unohtavat, että Juventuksessa on paljon pelaajia, jotka ovat voittaneet Mestarien liigan. He ovat pelanneet aiemminkin finaaleissa. Minullekin tämä on viides finaali.

– Minä uskon kaiken olevan mahdollista. Jos en uskoisi, että voimme voittaa Barcelonan, pyytäisin valmentajaa olemaan peluuttamatta minua.