Espanjan viimeinen Mestarien liiga -paikka on menossa ensi kaudeksi Valencialle. Lepakot kaatoi sunnuntai-illan ottelussa Eibarin maalein 3-1 ja jätti sarjataulukossa Sevillan kolmen pisteen päähän.

Kotijoukkueen ensimmäinen osuma syntyi puolustajien välisenä yhteistyönä. Nicolás Otamendi puski pallon verkkoon José Gayán keskityksestä. 2-0-osuman viimeisteli hämmentävää kautta pelaava Dani Parejo. Osuma oli keskikenttäpelaajalle jo kauden 12:s La Ligassa. Keskikenttäpelaajista vain Real Madridin James Rodríguez on pystynyt samaan.

Peli ratkesi viimeistään Paco Alcácerin maaliin 71. minuutilla. Xabi Irureta torjui Parejon laukoman vapaapotkun eteensä, ja Paco puttasi irtopallon tyhjiin. Eibarin Mikel Arruabarrena kavensi reilu viisi minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta maali jäi melko kosmeettiseksi.

Vaikka Valencia on kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä kolme pistettä Sevillan edellä, paikka ensi kauden Mestarien liigaan ei ole missään nimessä vielä sinetöity. Valencia pelaa vielä Real Madridia, Celta Vigoa ja putoamista vastaan taistelevaa Almeríaa vastaan. Valencian kannalta hyvä asia on se, että keskinäisissä peleissä Sevillaa vastaan Los Che on ollut parempi, joten tasapisteisiin päädyttäessä Mestarien liiga -paikka menisi Valencialle.