Granadan mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen ovat paperinohuet. Ennen neljää viimeistä ottelua joukkue on kuusi pistettä putoamisviivan alla. Viimeisenä keinonaan Granadan johtoporras päätti vaihtaa päävalmentajaa. Abel Resino sai mennä, ja hänen paikkansa loppukauden vastuuluotsina otti José Ramón Sandoval. 47-vuotias Sandoval on valmentanut aiemmin urallaan mm. Sporting Gijónia ja Rayo Vallecanoa. Lähes päivälleen viimeisen vuoden ajan Sandoval on ollut työttömänä.

Granadan kausi on ollut yhtä paniikkinappulan painamista. Kausi alkoi Joaquín Caparrósin alaisuudessa. Tammikuun puolivälissä Granada oli pudonnut Copa del Reystä ja majaili La Ligan viimeisenä. Tuolloin Caparrósin tilalle palkattiin Resino.

55-vuotias Resino johti Granadaa 14 ottelussa. Voittoja tuli kaksi, tasapelejä viisi ja tappioita seitsemän. Mukaan mahtui seurahistorian suurin tappio (1-9) Real Madridin vieraana. Viimeisestä kahdeksasta pelistään Granada ei ole voittanut yhtään.

Uudelta päävalmentajalta Sandovalilta odotetaan käytännössä ihmettä. Jäljellä on ottelut Getafea, Córdobaa, Real Sociedadia ja Atlético Madridia vastaan. Niistä pitäisi kerätä niin monta pistettä, että sarjapaikka säilyisi. Minimissään Granada tarvitsee voiton ja kolme tasapeliä tai kaksi voittoa.