Dani Parejo viimeisteli jälleen maalin, kun Valencia kaatoi maanantain ainoassa La Liga -ottelussa Granadan lukemin 4-0. Keskikenttäpelaaja Parejon rangaistuspotkusta viimeistelemä 2-0-osuma oli miehelle jo kauden 10:s. Optan tilastojen mukaan Valencian keskikenttäpelaajista Vicente on viimeksi onnistunut tekemään kauden aikana 10 liigamaalia. Kausi oli 2003-04.

Valencian muista maaleista vastasivat Javi Fuego, Sofiane Feghouli ja Álvaro Negredo. Fuegon maali syntyi Parejon antamasta kulmapotkusta. Vain Atlético Madrid on tehnyt tällä kaudella enemmän maaleja kulmapotkuista kuin Valencia.

Ottelun loppuun Valencia iski vielä kahdesti. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Rodrigo De Paul ja Negredo petasivat erinomaisen paikan Feghoulille, joka ei epäonnistunut. Negredo puski loppulukemat 4-0:aan kolme minuuttia myöhemmin.

Voiton myötä Valencia nousi tas Sevillan ohi neljänneksi. Joukkueiden välinen ero on kaksi pistettä. Valencialla on myös kaksi pistettä eroa edellä olevaan Atléticoon. Granadalle putoaminen sarjaporrasta alemmas alkaa puolestaan olla lähellä. Ennen viittä viimeistä kierrosta joukkue on toiseksi viimeisenä. Putoamisviivan paremmalle puolelle on matkaa jo kuusi pistettä.

La Liga maanantaina

Valencia – Granada 4-0 (2-0)
1-0 Javi Fuego (26.)
2-0 Dani Parejo rp. (39.)
3-0 Sofiane Feghouli (85.)
4-0 (88.)