Alkaa vahvasti näyttää siltä, että Atlético Madrid nähdään ensi kaudellakin Mestarien liigassa. Joukkue voitti lauantain La Liga -ottelussa Elchen maalein 3-0. Voiton myötä kolmantena sarjassa oleva Atleti kasvatti eron neljäntenä olevaan Valenciaan seitsemään pisteeseen. Viidentenä majaileva Sevilla on yhdeksän pisteen päässä Atléticosta. Sekä Valencialla että Sevillalla on tosin kierroksen ottelu pelaamatta.

Elcheä vastaan Atléticon maalintekijöinä kunnostautuivat Antoine Griezmann ja Raúl García. Kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla.

55. minuutilla Juanfran keskitti oikealta Kokelle, jonka laukauksen Elchen maalia vartioinut Przemyslaw Tyton torjui epäonnekseen suoraan Griezmannille. Ranskalainen reagoi nopeasti ja puski pallon maaliin.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin García yllätti Tytonin etukulmasta. 77. minuutilla Saúl Ñíguez voitti kaksinkamppailun rangaistusalueella ja syötti maalin eteen Griezmannille, joka liukui illan toisen osumansa. Kaiken kaikkiaan Griezmann on osunut tämän kauden La Ligassa jo 22 kertaa.

Pelkillä hyvillä uutisilla Atlético ei päässyt. Laitapakki Guilherme Siqueira loukkaantui toisen 45-minuuttisen alussa, ja hänet jouduttiin vaihtamaan Juanfraniin. Atléticon verkkosivujen tiedotteen mukaan Siqueiran vasen nilkka nyrjähti. Poissaolon pituudesta ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa.