Villarrealin Denis Cheryshev ei pysty pelaamaan reisilihaksen mikrorepeämän takia. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Toipumisaikaa ei kerrottu, mutta sen on arvioitu olevan vähintään kolme viikkoa.

Cheryshev joutui jättämään viime viikonlopun liigaottelun kesken vamman takia, aivan kuten Giovani dos Santos viikkoa aiemmin. Myös dos Santos kärsii lihaksen mikrorepeämästä. Sairastuvalla ovat lisäksi Bruno Soriano, Mateo Musacchio, Adrián Marin, Ikechukwu Uche ja José Antonio Dorado.

Toimittajan sana

Cheryshevin loukkaantuminen – etenkin tällaisessa loukkaantumissumassa – tuli Villarrealin kannalta erittäin huonoon saumaan. Venäläislaituri on tällä kaudella ollut ehdottomia avainpelaajia hyökkäyssuuntaan. Cheryshev on Villarealin sisäisessä maalitilastossa neljäntenä ja maalisyöttötilastossa ylivoimainen ykkönen. Cheryshev on syöttänyt jo yhdeksän osumaa, kun tilastossa toisena oleva Moi Gómez on kerännyt neljä maalisyöttöä.

Villarrealin tilanne on kaiken kaikkiaan se, että kokoonpanosta löytyy vain kaksi tervettä topparia. Lisäksi keskikentän keskustan paras pelaaja (Bruno) ja paras vasen laituri (Cheryshev) puuttuvat. Keskushyökkääjän tontillekin on jäljellä vain kaksi vaihtoehtoa. Viimeisessä europelipaikassa kiinni olevan Villarrealin onneksi Málaga on jäänyt kuuden pisteen päähän.