Sevillan loppukauden taistelu Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista ja Eurooppa-liigan voitosta koki merkittävän kolauksen torstai-iltana.

Keskuspuolustaja Nicolás Pareja loukkaantui Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Zenitiä vastaan sillä seurauksella, että polven eturistiside repesi. Tarkkaa toipumisaikaa on vaikea tässä vaiheessa arvioida, mutta Sevillan verkkosivujen mukaan Pareja on sivussa todennäköisesti 6-7 kuukautta.

Parejan lisäksi Vitolo loukkasi Zenit-ottelussa takareittään. Hänen odotetaan tarvitsevan vain noin viikon pituisen levon.

Toimittajan sana

Parejan loukkaantuminen on todella huono uutinen sekä pelaajalle itselleen että Sevillalle. Voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa, että 31-vuotias argentiinalainen on ollut joukkueen paras toppari tällä kaudella.

Seuraavat tilastofaktat kertovat paljon. Pareja on tällä kaudella pelannut kuusi ottelua Eurooppa-liigassa, Sevilla on voittanut jokaisen. Kun Pareja ei ole pelannut, Sevilla on voittanut kaksi, pelannut kolme tasan ja hävinnyt yhden. Sama juttu La Ligassa. Parejan pelaamissa otteluissa Sevillan voittoprosentti on ollut 65. Ilman Parejaa voittoprosentti on ollut vain 33.