Tiistaina ja keskiviikkona pelataan Mestarien liigan puolivälierien toiset osaottelut. Barcelona isännöi PSG:tä, Bayern München Portoa, Monaco Juventusta ja Real Madrid naapuriaan Atléticoa. Katsotaanpa, ketkä pelaajat eivät ole käytettävissä.

Barcelonalta puuttuu pitkäaikaispotilas Thomas Vermaelen. Belgialainen ei ole pelannut vielä yhtäkään edustusjoukkueen ottelua tällä kaudella, joten suuresta menetyksestä ei ole kyse. Luis Enriquen oikeastaan ainoa huoli liittyy Andrés Iniestan pelikuntoon. Iniesta loukkasi selkänsä viikko sitten. Hän palasi sunnuntaina joukkueharjoituksiin, mutta pelaaminen tiistaina on epävarmaa.

Laurent Blancilla huolia on enemmän. Thiago Silvan piti alun perin matkustaa Barcelonaan, mutta PSG tiedotti, että toppari ei loukkaantumisen vuoksi matkustakaan. Lisäksi PSG:ltä puuttuvat loukkaantuneena oleva Thiago Motta ja pelikieltoa kärsivä Serge Aurier. Toisaalta Blanc saa käyttöönsä ensimmäisessä osaottelussa pelikiellossa olleet Zlatan Ibrahimovicin ja Marco Verrattin.

Bayernin poissaolijoiden lista on edelleen pitkä kuin nälkävuosi. Arjen Robben, Mehdi Benatia, David Alaba, Javi Martínez ja Tom Starke puuttuvat varmasti. Todennäköisesti myös Franck Ribéry on sivussa. Sen sijaan Philipp Lahm, Juan Bernat ja Bastian Schweisteiger saattavat olla tarpeeksi hyvässä kunnossa pelatakseen.

Ensimmäisen osaottelun maalein 3-1 voittanut Porto joutuu tulemaan toimeen ilman kahta merkittävää puolustuslinjan pelaajaansa. Sekä oikea pakki Danilo että vasen pakki Alex Sandro ovat pelikiellossa. Cristian Tello on puolestaan loukkaantunut, eikä todennäköisesti pelaa. Kysymysmerkkejä on myös Jackson Martínezin kohdalla.

Real Madridilla haasteita riittää. Viikonlopun ottelussa loukkaantunut Luka Modric on varmuudella sivussa, samoin pelikieltoaan sovittava Marcelo. Kysymysmerkkejä on useita: Karim Benzema, Gareth Bale, Fábio Coentrão ja Sami Khedira.

Atléticolta puuttuu varmasti Mario Suárez, joka on pelikiellossa. Mario Manzukicin pelaaminen on epävarmaa loukkaantumisen takia.

Monacon pelaajista Lacina Traoré ei ole käytettävissä. Sen sijaan kokoonpanossa saatetaan nähdä Tiemoue Bakayoko, Geoffrey Kondogbia ja Jérémy Toulalan.

Juventuksen palapelin yksi tärkeimmistä pelaajista, Paul Pogba, joutuu mitä todennäköisimmin seuraamaan Monaco-pelin katsomosta. Hänen lisäkseen sivussa ovat Martín Cáceres ja Kwadwo Asamoah.

Sivussa olevat pelaajat

Barcelona

Thomas Vermaelen (loukkaantunut)
Andrés Iniesta (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

PSG

Thiago Silva (loukkaantunut)
Thiago Motta (loukkaantunut)
Serge Aurier (pelikiellossa)

Bayern München

Arjen Robben (loukkaantunut)
David Alaba (loukkaantunut)
Mehdi Benatia (loukkaantunut)
Javi Martínez (loukkaantunut)
Tom Starke (loukkaantunut)
Juan Bernat (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Franck Ribéry (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Philipp Lahm (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Bastian Schweinsteiger (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Porto

Cristian Tello (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Jackson Martínez (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Alex Sandro (pelikiellossa)
Danilo (pelikiellossa)

Real Madrid

Luka Modric (loukkaantunut)
Gareth Bale (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Fábio Coentrão (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Karim Benzema (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Sami Khedira (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Marcelo (pelikiellossa)

Atlético Madrid

Mario Mandzukic (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Mario Suárez pelikiellossa)

Monaco

Lacina Traoré (loukkaantunut)
Tiémoué Bakayoko (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Geoffrey Kondogbia (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Jérémy Toulalan (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Juventus

Kwadwo Asamoah (loukkaantunut)
Martín Cáceres (loukkaantunut)
Paul Pogba (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)