Atlético Madridin Mario Suárez ilmaisi hyvin selkeästi tyytymättömyytensä erotuomari Milorad Mazicia kohtaan. Mazic tuomitsi Atletin ja Real Madridin välisen Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisen osaottelun tiistai-iltana.

Ottelussa nähtiin lukuisia vääntöjä Atléticon Mario Mandzukicin ja Realin puolustuksen välillä. Mandzukicia vastaan vihellettiin peräti seitsemän rikettä, myös keltainen kortti välähti. Vastaavasti Mazicin mukaan Mandzukicia rikottiin vain kerran rikkeen arvoisesti. Tuomaristo ei reagoinut lainkaan siihen, että Sergio Ramos kolhaisi kyynärpäällään Mandzukicin silmäkulman auki, eikä siihen, että Daniel Carvajal löi Mandzukicia nyrkillä.

– Tuomari oli todella huono. Kaikella kunnioituksella, (Uefa) ei voi laittaa serbialaista tuomaria tähän peliin. Tuomari ei ollut tarpeeksi laadukas, Suárez puhisi ottelun jälkeen TVE:n haastattelussa.

Jäi epäselväksi, tarkoittiko Suárez kommentillaan sitä, että serbialaisen erotuomarin ei pitäisi tuomita ottelua, jossa on mukana kroatialainen pelaaja, vai sitä, että serbialaisten tuomarien taso yleisesti ottaen on liian heikko. Joka tapauksessa Realin maalivahti Iker Casillas ei ollut samoilla linjoilla Suárezin kanssa.

– Mario sanoi, että tuomari oli todella huono? En tiedä. Mielestäni hän oli hyvä. Ehkä hän olisi voinut olla tiukempi, mutta linja oli sama molemmille.

Carvajal myönsi, että ottelu oli tuomarille hankala.

– On vaikeaa toimia tuomarina tällaisissa otteluissa. Pelissä kuumentuneisiin tunteisiin nähden hän oli hyvä, onnittelen häntä siitä.