Valencia kaatoi maanantai-illan ainoassa liigaottelussa Levanten kaupungin paikallispelissä. Mestallalla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen 3-0-voittoon.

Maalihanat saatiin auki 10 minuutin pelin kohdalla, mutta Valencian iskemä maali liputettiin paitsioksi. Viitisen minuuttia myöhemmin tuomaristo ei enää hylännyt kotijoukkueen osumaa. Dani Parejon tarkka keskitys löysi boksiin juosseen Paco Alcácerin, joka puski lukemat 1-0:aan.

Toinenkin maali syntyi puskemalla. Tällä kertaa Lucas Orbán keskitti vasemmalta, ja Sofiane Feghouli pääsi päineen väliin. Levante yritti pari kertaa kavennusta hyvillä kaukolaukauksilla. Kertaalleen joukkue sai pallon ylärimaan asti, mutta lähemmäs maalintekoa Levante ei päässyt. Loppulukemat 3-0:aan viimeisteli Álvaro Negredo. Vasemman jalan volley hankalasta asennosta upposi takakulmaan.

Voiton ansiosta Valencia jatkaa sarjassa neljäntenä. Ero kolmantena olevaan Atlético Madridiin kutistui yhteen pisteeseen. Takana Sevilla hengittää niskaan kolmen pinnan päässä. Ottelu oli Valencialle jo 10:s peräkkäinen ilman tappiota, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

La Liga maanantaina

Valencia – Levante 3-0 (2-0)
1-0 Paco Alcácer (16.)
2-0 Sofiane Feghouli (36.)
3-0 Álvaro Negredo (90+3.)