Lionel Messi ei pelannut maaottelutauon aikana kummassakaan Argentiinan harjoitusottelussa. Kansainvälisen lehdistön mukaan syynä on Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan tullut vamma, jonka takia Messin jalka on turvoksissa.

– Odotimme Messin suhteen loppuun asti, mutta hän ei ollut kunnossa pelatakseen Ecuadoria vastaan. Hänen on jopa vaikea laittaa kenkää jalkaansa. Hänen jalkansa on todella kipeä. Hän ei ollut pelikunnossa, Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja Tata Martino sanoi lehdistötilaisuudessa.

Tällä hetkellä vahva uskomus on, että ratkaisevan taklauksen Messin jaloille antoi hänen maajoukkuekaverinsa Martín Demichelis. Loukkaantumisesta huolimatta Messi pelasi ottelun loppuun, kuten myös El Clásicon neljä päivää myöhemmin.

Toimittajan sana

Tässä vaiheessa on turha kovin paljon spekuloida, kun ei Messin tilasta ole mitään varmistettua tietoa saatavilla. Joka tapauksessa juuri nyt näyttää siltä, että viikonlopun ottelu Celta Vigoa vastaan on vaakalaudalla. Viimeistään reilun viikon kuluttua Barca alkaa tosissaan tarvita parasta pelaajaansa, sillä neljässä peräkkäisessä ottelussa Blaugrana kohtaa Sevillan, PSG:n kahdesti ja Valencian.