Real Madridin Fábio Coentrão oli vahvassa vireessä sunnuntai-iltana pelatussa EM-karsintaottelussa. Vasempana laitapakkina normaalisti pelaava Coentrão pelasi tällä kertaa pykälää ylempänä. Hän syötti maalin ja viimeisteli itse toisen, kun Portugali voitti Serbian maalein 2-1.

Avausosuma sntyi 10. minuutilla. Kulmapotku pelattiin lyhyenä Coentrãolle, joka keskitti maalille. Aiemmin urallaan niin ikään Realissa pelannut toppari Ricardo Carvalho puski pelivälineen verkkoon.

Nemanja Matic tasoitti, mutta tunnin pelin jälkeen Portugali iski toistamiseen. João Moutinho lähetti tarkan syötön takatolpalle, ja Coentrãolla oli kohtuullisen helppo työ putata loppulukemat 2-1:een.

Cristiano Ronaldo pelasi Portugalin nutussa koko ottelun. Tällä kertaa joukkueen kapteenille ei kirjattu tehoja. Siitä huolimatta Portugali nappasi täydet kolme pistettä ja nousi lohko I:n kärjessä yhdeksään pisteeseen. Tanska ja Albania ovat seitsemässä pinnassa.

Realin pelaajista sunnuntaina urakoi myös Toni Kroos, joka pelasi Georgia-Saksa-ottelussa täyden 90-minuuttisen. Saksa voitti vierasottelun Marco Reusin ja Thomas Müllerin maaleilla 2-0. Realin Sami Khedira ja Valencian Shkodran Mustafi istuivat koko pelin penkillä.

Saksa nousi D-lohkossa 10 pisteeseen ja jakaa kakkospaikan Skotlannin kanssa. Kärjessä on 11 pistettä viiden ottelun jälkeen kerännyt Puola.