Getafen laitahyökkääjä Karim Yoda ei pelaa pitkään aikaan. Yoda kärsii polvilumpiovammasta eli niin sanotusta hyppääjän polvesta. Toipumisennuste on kuuden kuukauden luokkaa, joten 26-vuotiaalta ranskalaiselta jää ensi kauden alkukin väliin. Loukkaantuminen sattui lauantain liigaottelussa Atlético Madridia vastaan.

Huonoja uutisia sai myös Deportivo La Coruña. Galicialaisjoukkueen keskikenttäpelaaja Cezary Wilk mursi jalkapöydänluunsa, ja hänenkin kautensa on mitä todennäköisimmin ohi.

Toimittajan sana

Yodan loukkaantuminen on todella huono uutinen Getafelle, joka jo valmiiksi paini sekä loukkaantumisten että talousongelmien kanssa. Yodan lisäksi madridilaisseuran pitkäaikaispotilaana on Ángel Lafita. Getafen haasteista kertoo paljon, että Yoda on joukkueen toiseksi paras ja Lafita kolmanneksi paras maalintekijä tällä kaudella. Joukkueen sairastuvalla ovat tällä hetkellä myös Juan Valera ja Alexis.

Wilkin loukkaantuminen satuttaa enemmän häntä itseään kuin Deporia. Puolalainen on tällä kaudella saanut vastuuta 12 ottelussa yhteensä 694 minuutin verran. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen, joten uuden kontrahdin solmiminen loukkaantuneena voi olla haastava tehtävä.