Luis Enrique ei peitellyt tyytyväisyyttään Luis Suárezia kohtaan Clásicon jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Uruguaylainen iski voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman taidokkaan suorituksen jälkeen.

– Suárez pelasi hyvin korkeatasoisen ottelun. Hän teki maalin tavalla, johon hyvin harva pystyy. Tämän takia me hankimme hänet ja maksoimme hänestä sen, mitä maksoimme. Olemme hyvin iloisia hänen sitoutumisestaan ja siitä, mitä hän tuo joukkueeseen, Enrique sanoi.

Barca-luotsi kehui myös molempien joukkueiden maalivahteja, jotka tekivät muutaman tärkeän pelastuksen.

– Meillä on maalivahteja, jotka tekevät torjuntoja ja loistavat usein. (Claudio) Bravo, Marc-André ter Stegen ja Jordi Masip ovat korkeimman tason maalivahteja. Tänään (eilen) Bravo teki joitain hyviä torjuntoja, kuten teki (Iker) Casillaskin.

Voiton myötä Barcelona johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ennen Realia. Ottelukierroksia on jäljellä 10.

– Se oli hyvin intensiivinen ottelu kahden maailman parhaan joukkueen välillä, ja mukava voitto meille. Oli hyväksi lyödä arkkivihollisemme. Nyt voimme nauttia työstämme, mutta tämä tulos ei ole ratkaiseva. Jäljellä on hyvin tärkeitä liigaotteluita, ja mikä tahansa joukkue voi menettää pisteitä.