Sevilla nappasi La Liga -sunnuntain ensimmäisessä isohkossa ottelussa arvokkaan voiton Villarrealista. Vierasvoitto kirjattiin lukemin 2-0.

Maalinteossa onnistuivat laitapakki Coke ja laituri Vitolo. Coken maali syntyi 49. minuutilla. Diogo Figueiras kuljetti pallon boksiin ja jätti pelivälineen kantapäällään Cokelle. Tarkka sijoitus upposi alakulmaan.

Jälkimmäinen osuma nähtiin 65 minuutin kohdalla. Oikealta laidalta lähtenyt keskitys päätyi Villarreal-puolustuksen kautta Vitololle, joka sijoitti pallon hallitusti suoraan ilmasta maaliin. Pari päivää sitten ensimmäisen kutsunsa Espanjan maajoukkueeseen saanut Vitolo pelaa erinomaista kevättä. Tuoreimman maalinsa myötä hän on osunut viimeisessä kuudessa pelaamassaan ottelussa kuusi kertaa maaliin.

Tappio oli kitkeränmakuinen Villarreal-leirille, sillä joukkue hallitsi palloa 61-prosenttisesti ja voitti maalipaikat 23-9. Tuloksen myötä viidennellä sijalla oleva Sevilla nousi 55 pisteeseen. Kuudentena oleva Villarreal jatkaa 49 pinnassa.

La Liga sunnuntaina

Deportivo La Coruña – Espanyol 0-0

Villarreal – Sevilla 0-2 (0-0)
0-1 Coke (49.)
0-2 Vitolo (65.)

Real Sociedad – Córdoba klo 20

Barcelona – Real Madrid klo 22