Barcelonan ja Manchester Cityn välisessä Mestarien liiga -kohtaamisessa Yaya Touré palaa vanhalle kotistadionilleen. Barcelonassa aikoinaan pelannut norsunluurannikkolainen kehui ottelun alla pidetyssä haastattelussa vanhaa joukkuekaveriaan Andrés Iniestaa, joka hänen pitäisi tänään pystyä pitämään kurissa.

– Kun pelaa hänen kanssaan, siitä aina nauttii. Nautin pelaamisesta hänen kanssaan. Nautin hänen pelaamisensa katsomisesta, Touré sanoi turnauksen yhteistyökumppanina toimivan Nissanin haastattelussa.

– Hän on simppeli kaveri, nöyrä ja täynnä intohimoa. Joskus hän ei ilmaise niin paljon itseään. Se johtuu siitä, että hän on hyvin rauhallinen. Jokainen joka pelaa hänen kanssaan, rakastaa häntä. Hän on lahjakas mutta hyvin hiljainen. Hän ei ole kiinnostunut hänen ympärillään olevista asioista.

– Hän on todella taitava pelaaja. Pieni, terävä, fiksu ja nopea liikkeissään. Hän ei ole 100 metrillä niin nopea kuin (Lionel) Messi tai Cristiano Ronaldo, mutta liikkeissään hän on hyvin, hyvin nopea ja terävä. Hänen pelissään kyse on aivoista. Hän on todella, todella fiksu.

Barcelona voitti ensimmäisen osaottelun maalein 2-1, joten City tarvitsee jatkopaikkaan vähintään kaksi osumaa.

– Toivon, että City voittaa, mutta mielestäni on aina vaikeaa pelata Barcelonaa vastaan, kun heitä on ajettava takaa. Jalkapallossa mitä vain voi tapahtua. Meillä on mahdollisuus, kuten heilläkin. Jää nähtäväksi.