Atlético Madridin tasapelikurimus ei ota taittuakseen. Joukkue pelasi La Ligassa kolmannen peräkkäisen tasapelinsä, kun se jäi Espanyolin vieraana 0-0-tulokseen.

Pelin sankariksi nousi Espanyolin maalivahti Kiko Casilla. 10 minuutin pelin jälkeen vapaapotku pelattiin Fernando Torresille, jonka puskun eteen Casilla venytti erinomaisen torjunnan. Toinen paraatipelastus osui 77. minuutille. Antoine Griezmann vapautti Raúl Garcían läpi, mutta Casilla veti jälleen pidemmän korren. Vielä viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Espanyol-vahti reagoi nopeasti ja torjui jalallaan Arda Turanin yrityksen muutamasta metristä.

Atletin joukkueesta ei sankareita löytynyt, mutta yksi antisankari kylläkin. Juuri ennen taukovihellystä Miranda iski kyynärpäällään Abraham Gonzálezia kasvoihin. Atlético-toppari ajettiin suoralla punaisella ulos kentältä.

getty_Miranda20150314
Kuva: Getty Images.

Atléticon pistemenetys tarkoittaa sitä, että tämän kierroksen jälkeen Valencia miehittää sarjataulukon kolmatta sijaa. Valencia voitti perjantain ainoassa La Liga -ottelussa Deportivo La Coruñan maalein 2-0. Maalinteossa onnistuivat Dani Parejo ja Paco Alcácer. 27 pelatun ottelun jälkeen Valencialla on 57 ja Atléticolla 56 pistettä.

La Liga lauantaina

Espanyol – Atlético Madrid 0-0

Eibar – Barcelona klo 19

Rayo Vallecano – Granada klo 21

Celta Vigo – Athletic Bilbao klo 23