Lauantain loppuillasta La Ligaa pelattiin kahden ottelun verran. Tiukassa putoamistaiston kamppailussa Elche voitti kotonaan Almerían maalein 1-0. Illan toisessa ottelussa Granada otti kotonaan todella tärkeän voiton naapurikaupungin Málagasta.

Elchessä nähtiin vauhdikas ja intensiivinen ottelu, mutta vain kerran pallo saatiin maaliin asti. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen Jonathas hassutti laidalla vastustajan aivan väärään suuntaan, ja tämän jälkeen brassi löysi keskityksellään Victor Rodíguezin, joka puski pallon maalin.

Video maalista ja Jonathasin loistavasta esityöstä löytyy täältä.

Almeríalla oli muutama hyvä paikka, esimerkiksi Sebastián Dubarbierin vapaapotku, joka osui tolppaan. Pisteet jäivät kuitenkin Elcheen.

Illan myöhäisottelussa Granada oli ensimmäisellä puoliajalla huomattavasti Málagaa aktiivisempi, mutta Carlos Kameni piti torjunnoillaan vierailijat pelissä mukana.

Kotijoukkue siirtyi ansaittuun johtoon 57. minuutilla. Painostusjakson päätteeksi pallo pelattiin Pitille maalin eteen. Loppujen lopuksi Ignacio Camacho sohi pallon omaan maaliin.

Muutamia minuutteja myöhemmin Camacho yritti paikata omaa maaliaan laukomalla huikean pommin noin 30 metristä. Málagan epäonneksi pallo osui vain maalin ristikkoon.

Vierailijoilla oli muutama puolittainen paikka, muta muuten ottelu oli edelleen täysin Granadan hallinnassa. Isännillä oli 2-3 loistavaa mahdollisuutta kaunistella numeroita, mutta Camachon oma maali jäi lopulta ottelun ainoaksi.

Granada nousi voitolla kolmen pisteen päähän Levantesta, joka on viimeisellä säilyjän paikalla. Almería tippui tappionsa myötä putoamisviivan huonommalle puolelle. Málaga on seitsemäntenä.