Copa del Reyn loppuottelussa mittelevät katalaanien ylpeys Barcelona ja baskien ylpeys Athletic Bilbao. Barcelona kaatoi omassa otteluparissaan Villarrealin yhteismaalein 6-2. Athletic puolestaan kukisti Espanyolin yhteismaalein 3-1.

San Mamésilla pelattu ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-1-tasapeliin, joten Athleticin oli pakko tehdä maali. Kovin kauan ei tarvinnut odottaa. 13. minuutilla Aritz Aduriz sai irtopallon rangaistusalueen rajalle, pari lyhyttä askelta ja tarkka laukaus alakulmaan.

Otteluparin lopullinen ratkaisu nähtiin muutamaa minuuttia ennen taukoa. Andoni Iraolan kulmapotku suuntautui Xabier Etxeitalle, joka puski loppulukemat 2-0:aan.

Kertaalleen Espanyol sai pallon tolppaan, mutta sen lähemmäs ei kotijoukkue päässyt. Ihan pelkästään ruusuilla tanssimista ei ollut baskienkaan ottelu. Maalilla pelannut Iago Herrerín loukkaantui, ja hänet jouduttiin vaihtamaan pois kentältä.

Copa del Reyn loppuottelu pelataan 30. toukokuuta. Ottelupaikkakuntaa ei ole vielä päätetty.