Hiljattain Viikon pelaajaksi valitsemamme Luciano Vietto on pelannut erinomaisen debyyttikauden La Ligassa. Viime kesänä argentiinalaisesta Racing Club de Avellanedasta Villarrealiin siirtynyt hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 18 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä 36 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Villarreal saa nauttia 21-vuotiaan hyökkääjän peliesityksistä enää parin kuukauden ajan. Vietton agentin Jorge Cysterpillerin mukaan kiinnostuneita seuroja löytyy niin Espanjasta, Englannista kuin Saksastakin.

– Tiedämme, että moni seura tarkkailee Luciano Viettoa. Hänestä käydään kovaa kilpailua. Hän saattaa siirtyä Liverpooliin. Tiedämme, että häntä ihaillaan Redsissä, kuten myös Real Madridissa ja kahdessa Bundesliga-seurassa. Luulen, että hän saattaa jättää Villarrealin kesällä, Cysterpiller sanoi madridilaislehti AS:lle.

AS:n tietojen mukaan Vietton sopimuksen ulosostohinta on vain 10 miljoonaa euroa. Hänen sopimuksensa ulottuu kauden 2018-19 loppuun, joten on hyvin todennäköistä, että Villarreal pyrkii nostamaan ulosostohintaa kevään aikana.