Rayo Vallecanon hyökkääjä Alberto Bueno teki historiallisen tempun lauantaina Levantea vastaan. Bueno viimeisteli vartissa neljä maalia ja nosti kauden La Liga -maalisaldonsa 12:een. Hän on tällä hetkellä sarjan paras espanjalainen maalintekijä.

Rayon päävalmentaja Paco Jémez antoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa painetta Espanjan maajoukkuetta valmentavan Vicente del Bosquen suuntaan. Jémezin mukaan neljän maalin mies kuuluisi maajoukkueeseen.

– Neljän maalin tekeminen La Ligassa on vaikeaa. Se on vielä vaikeampaa meidän tasoisessamme joukkueessa. Minulle olisi suuri kunnia, jos Rayon pelaaja pukisi Espanjan maajoukkuepaidan ylleen ja jonain päivänä nousisi maajoukkueen parhaaksi maalintekijäksi, Jémez sanoi.

– Vicente on varmasti ottanut tämän (ottelun) huomioon, mutta se (maajoukkueeseen murtautuminen) ei ole helppoa. Alberton on jatkettava työntekoa. Ennemmin tai myöhemmin hän nousee maajoukkueeseen.

26-vuotias Bueno ei ole pelannut urallaan yhtään aikuisten maaottelua. Alle 21-vuotiaiden joukkueessa pelejä tuli yksi. Nuoremmista ikäluokista Buenolla on tilillään pari peliä enemmän.