Barcelonan tekniseen valiokuntaan palkattu Carles Rexach kritisoi Regió7-lehdelle antamassaan haastattelussa useita tahoja. Verkossa asiasta uutisoi madridilainen AS. Rexachin lausunnoista saivat osansa niin Lionel Messi, Luis Enrique kuin Florentino Pérezkin.

– Aiemmin hän (Messi) söi seuran tiloissa ja lepäsi sen jälkeen. Minusta tuntuu, että viime vuonna Messi söi enemmän pizzaa kuin hän halusi tai tarvitsi.

Enrique puolestaan sai Rexachilta kritiikkiä joustamattomuudestaan.

– Luis Enrique aloitti liian monilla säännöillä. Se, joka ei harjoittele, ei pelaa. Katsotaan mitä tapahtuu, kun Messi ei harjoittele ja häntä tarvitaan.

Real Madridin suuntaan Rexachilla oli seuraavat sanat valittuina.

– Hän (Pérez) katsoo maailman siirtomarkkinoita ja haluaa joukkueestaan galaktisen näyttelyesineen. (Vicente) del Bosque ja (Ángel) Di María olivat hyvin rumia Real Madridille.

Rexach sanoi myös, että Tito Vilanovan ja Pep Guardiolan välit kokivat aikanaan kolauksen, kun New Yorkissa asunut Guardiola ei käynyt katsomassa samassa kaupungissa syöpähoidoissa ollutta Vilanovaa.

68-vuotias Rexach nimitettiin pari viikkoa sitten Barcelonan pelaajahankinnoista vastaavaan tekniseen valiokuntaan. Hän on aiemmin toiminut Barcelonassa myös pelaajana ja valmentajana.