Valencian puheenjohtaja Amadeo Salvo vakuutteli radioasema Cadena Copen haastattelussa, ettei joukkueen vasen pakki José Gayá ole vaihtamassa maisemaa. 19-vuotias puolustaja on nopeasti noussut Valencian runkopelaajaksi, ja hänet on jo ehditty yhdistää siirtohuhuissa mm. Real Madridiin.

– Ei ole totta, että Madrid haluaisi Gayán. Florentino (Real Madridin puheenjohtaja Pérez) on sanonut minulle, etteivät he halua häntä, Salvo sanoi.

– Valencia taistelee oikeuksiensa puolesta, kuten se on aina tehnyt. Pelaaja ei ole kaupan, emmekä aio aloittaa mitään neuvotteluja. Hänelle ei ole asetettu hintalappua.

Valencia ja Gayá käyvät tällä hetkellä tiettävästi jatkosopimusneuvotteluja. Salvon sanoista huolimatta sopimukseen ollaan mitä ilmeisimmin kirjaamassa 40-50 miljoonan euron ulosostopykälää.

– Me haluamme hänen pysyvän Valenciassa pitkään. Vaikka jalkapallossa asiat muuttuvat koko ajan, niin ei tapahdu pelaajan kohdalla, joka ei ole myynnissä. Seuramme ei neuvottele kenenkään kanssa.

Gayá on pelannut tällä kaudella 23 ottelua La Ligassa ja kaksi Copa del Reyssä. Tehoja on syntynyt kahden maalin ja neljän maalisyötön verran.