Entiselle Real Madrid -topparille 10 kuukauden vankilatuomio

© Kuva: Getty Images

Real Madridissa vuosina 2006-09 pelannut puolustaja Fabio Cannavaro on saanut italialaiselta oikeusistuimelta 10 kuukauden tuomion. Asiasta uutisoi The Guardian. Syynä linnatuomiolle on uintireissu hänen omalla asunnollaan. Ihan pelkästä uimisesta tuomio ei kuitenkaan tullut.

Italian veroviranomaisen mukaan Cannavaron omistama yhtiö FD  Service syyllistyi vuosina 2005-10 väärinkäytöksiin erilaisten verojen maksuissa. Veronkierron yhteissummaksi laskettiin miljoona euroa.

Napolin poliisi takavarikoi Cannavaron ja hänen vaimonsa omaisuutta miljoonan euron edestä. Myös 180 000 euron arvoinen jahti laitettiin lukkojen taakse. Lisäksi poliisi eristi Cannavaron asunnon ja kielsi vuoden 2006 maailmanmestaria menemästä asunnolleen.

Nyt Cannavaro on siis rikkonut poliisin määräystä, ja näin ollen italialaista odottaa 10 kuukauden ajanjakso sellissä. Tuomiosta on valitettu, joten vielä tässä vaiheessa rangaistusta ei ole pantu täytäntöön.

Cannavaro voitti Real Madridissa kaksi kertaa La Ligan ja kerran Espanjan Supercupin. Kenties parhaimmillaan puolustaja oli vuonna 2006, jolloin hänet valittiin maailmanmestaruuden jälkeen sekä Fifan vuoden pelaajaksi että Ballon d’Orin voittajaksi. Pelaajauransa jälkeen Cannavaro on toiminut valmentajana ja tv-kommentaattorina. Viime vuoden marraskuusta hän on luotsannut päävalmentajan ominaisuudessa kiinalaista Guangzhou Evergrandea.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.