Espanjalaisjoukkueilla kulki eurokentillä torstaina. Athletic Bilbao haki 2-2-tasapelin Torinosta, Villarreal voitti Red Bull Salzburgin ja Sevilla päihitti Borussia Mönchengladbachin.

Unai Emeryn suojatit voittivat saksalaiset maalein 1-0. Ensimmäinen puoliaika oli kovatempoista ravaamista päästä toiseen. Micel Rico hoiteli Mönchengladbachin yritykset, kun taas Sevilla ei onnisunut päättämään hyökkäyksiään vaarallisiin laukauksiin.

Toisen puoliajan alussa Mönchengladbachin Oscar Wendt pääsi avopaikkaan, mutta ruotsalaisen laukaus viuhui maalin ohi.

Sevilla sai hiljalleen otetta. Carlos Bacca pääsi yrittämään muutamaan kertaan, mutta tuloksetta.

Hetken päästä kuitenkin helähti. Pallo pelaattiin laitaan pystyjuoksua tehneelle Diogo Figueirasille, joka siirsi pelivälineen takaviistoon. Ensimmäisenä paikalle ennätti taustanousun tehnyt Vicente Iborra, joka laukoi suoraan syötöstä alakulmaan.

Vierailijat saivat vielä jonkun näköisen paineen päälle, mutta lisämaaleja ei nähty.

Villarreal nappasi vähintäänkin tyydyttävän 2-1-tuloksen Salzburgia vastaan El Madrigalilla.

Isännät siirtyivät johtoon 32. minuutilla. Ikechukwu Uche jatkoi sivurajaheiton päällään Luciano Viettolle, joka pääsi vetopaikkaan. Salzburg-vahti Péter Gulácsi torjui argon yrityksen, mutta Uche pisti paluupallon pussiin.

Toinen puoliaika alkoi Villarrealin kannalta surullisesti, kun Jonathan Soriano iski vierailijat pilkulta tasoihin.

Kotijoukkue ei kuitenkaan kauaa kitkutellut tasatilanteessa. Vietto oli jälleen mukana järjestelemässä maalia, kun Denis Cheryshev iski Keltaisen Sukellusveneen takaisin johtoon 54. minuutilla. Osuma jäi ottelun viimeiseksi.

Toiset osaottelut pelataan viikon päästä.