Nacho odottaa kehittynyttä Schalkea – ”Heillä on kana kynittävänään”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Schalke isännöi Real Madridia keskiviikkona pelattavassa Mestarien liiga -ottelussa. Viime keväänä Real murjoi saksalaiset maanrakoon. Tällä kertaa otteluparista tulee tiukempi, mikäli Realin Nacho Fernándezia on uskominen.

– Schalke on kehittynyt viime vuodesta. Olen katsonut joitain heidän pelejään, ja he ovat parantaneet puolustuspeliään. Hyökkäyksessä heillä on maailmanluokan pelaajia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Mutta niin kauan kuin keskitymme itseemme ja pelaamme hyvin, saamme hyvän tuloksen, Nacho sanoi Bwinin haastattelussa.

– Olen varma, että heillä on kana kynittävänään viime vuodesta. Loppujen lopuksi tämä on uusi ottelu, uusi ottelupari. Schalke odottaa pääsevänsä kuittaamaan viime vuoden tuloksen.

Schalken hyökkäyksessä viilettää mm. Klaas-Jan Huntelaar, joka pelasi vuoden 2009 kevään Real Madridissa.

– Huntelaar on maailmanluokan hyökkääjä. Hän rakastaa maalien tekemistä, kuten olemme nähneet seura- ja maajoukkuetasolla. Hänen kaltaistaan pelaajaa vastaan pelaaminen tuo paljon motivaatiota.

– Siitä tulee fantastinen peli. Tiedämme, kuinka vahvoja me olemme, kotona ja vieraissa. Hyökkäyspään pelaajamme antavat meille paljon, teemme maalin melkein jokaisessa ottelussa. Jos minun pitäisi laittaa rahani kiinni, sanoisin, että Real Madrid tekee maalin.

Nacholla oli myös hyvää sanottavaa Schalken stadionista ja kannattajista.

– Se on kaunis stadion. Pelasimme siellä viime vuonna. Kannattajat ovat todella äänekkäitä, he tarjoavat reilusti tukea. Se on ylimääräinen kannustin pelata siellä hyvin ja hankkia positiivinen tulos.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden