Real Madridin ja Barcelonan kaltaisten joukkueiden kohtaaminen on monelle pienemmän joukkueen pelaajalle uran kohokohta. Se voi toisaalta olla myös uran ahdistavin hetki, kun tietää, että pitäisi pysyä Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon perässä koko ottelun ajan. Goal.com-sivuston haastattelussa Villarrealin Antonio Rukavina myönsi, että ensimmäisessä kohtaamisessa hirvitti.

– Olenko hermostunut? Ainoastaan ensimmäisissä peleissäni Messiä ja Real Madridia vastaan. Olin niin hermostunut, että käteni hikosivat ja vartaloni tärisi. Sen jälkeen jokainen ottelu on ollut minulle uusi erityinen haaste, Rukavina sanoi ennen eilistä Barcelonan ja Villarrealin välistä ottelua.

Barcelona voitti Copa del Reyn välierien ensimmäisen osaottelun maalein 3-1. Rukavinan mukaan Villarrealin mahdollisuus on koko ajan piillyt jälkimmäisessä osassa.

– Näemme mahdollisuutemme toisessa osaottelussa. Viime vuonna Barcelona voitti meidät kahdesti, muttei helposti. Pelitapamme ei sovi heille. Enkä minä ole ainoa, joka on sitä mieltä. Joka kerta kun olemme pelanneet heitä vastaan, olemme olleet hyvin lähellä.

– Tietenkään heitä vastaan ei voi hyökätä (yltiöpäisesti). Näimme, mitä Athleticille tapahtui sunnuntaina, kun he yrittivät sitä (Athletic hävisi 2-5). Barcelona on hyvin dominoiva Camp Noulla, ja kenttä on iso kuin lentokentän kiitorata. Mutta vieraskentillä he eivät ole niin hallitsevia.