Real Madrid ja Valencia ovat molemmat kokeneet takaiskun loukkaantumisen muodossa. Realin Sami Khedira kärsii reiden lihasvammasta. Real ei tiedotteessaan kertonut sairausloman pituudesta, mutta sen arvellaan olevan 2-3 viikkoa.

Valencia puolestaan menetti riveistään Paco Alcácerin. Nuori hyökkääjä loukkasi polvensa viime viikonlopun ottelussa Espanyolia vastaan. Valencia kertoi tiedotteessaan, että Paco on sivussa 1-2 viikkoa.

Toimittajan sana

Molemmat loukkaantumiset ovat takaiskuja, joskin lähtökohtaisesti Pacon puuttuminen haittaa enemmän Valenciaa kuin Khediran puuttuminen Realia. Khedira on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 16 ottelussa. La Ligassa vastuuta on tullut kuudessa pelissä ja vain kolme kertaa avauksesta lähtien.

Khediran lisäksi Realin keskikenttäpelaajista ovat sivussa Luka Modric ja James Rodríguez. Isco ja Toni Kroos jatkanevat lähtökohtaisesti avauksessa, ja kolmannesta paikasta kisaavat Asier Illarramendi sekä tammihankinta Lucas Silva.

Paco on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 24 ottelua tehoin 8+6. Erinomaisen alkukauden jälkeen tahti on hiipunut, eikä Paco ole viime viikkoina voinut olla varma avauskokoonpanon paikastaan. Hänen paikkansa piikissä ottanee Álvaro Negredo.