La Ligan 21. kierroksen viimeisessä ottelussa Málaga päihitti Valencian kotonaan maalein 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Samuel Castillejo.

Isännät olivat avausjaksolla terävämpiä. Sergi Darder pääsi jo neljännellä minuutilla kokeilemaan, mutta miehen laukaus suuntautui hieman maalin ohi.

Málaga voittomaali syntyi 26.minuutilla. Samuel García antoi mainion keskityksen ja Samuel Castillejo puski pallon hallitusti Diego Alvesin yli verkon perukoille.

Samuel García järjesti lyhyen ajan sisään Javi Guerralle kaksi läpiajoa, mutta ensimmäisen Alves torjui ja toisessa pallo pääsi karkaamaan.

Toisen jakson ensimmäinen kunnon tilanne siunaantui Valencialle. Rodrigo rynnisti Málaga-puolustuksen läpi vetopaikkaan, mutta Carlos Kameni torjui. Vierailijat hakivat hyökkäysvoimaa vaihtamalla Paco Alcácerin Javi Parejon tilalle, ja pian paikkoja alkoi satelemaan kummassakin pässä.

Lepakoiden kiri kuitenkin tyssäsi nopeasti, kun João Cancelo ajettiin toisella keltaisella kortilla pihalle.

Noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Málagan Nordin Ambarat oli tehdä todellisen Golazon, mutta miehen kuti noin 25 metristä kohti etuyläkulmaa osui tolpan sisäreunaan.

Málaga on sarjassa seitsemäntenä kolme pistettä kuudentena olevaa Villarrealia perässä. Valencia on pisteen päässä neljäntenä olevasta Sevillasta, joka pelaa rästiottelunsa Real Madridia vastaan torstaina.