Málagan päävalmentaja Javi Gracia paljasti lehdistötilaisuudessa, miksei Vitorino Antunes ole kokoonpanossa maanantain ottelussa Valenciaa vastaan. Antunes on Ukrainassa viimeistelemässä siirtoaan Kiovan Dynamoon. Mikäli siirto menee läpi, Málaga saa Dynamolta noin kuuden miljoonan euron korvauksen.

Antunes on pelannut tällä kaudella La Ligassa 15 ottelua. Tehoja on syntynyt pakin paikalta yhden maalin ja kahden maalisyötön verran.

Toimittajan sana

Siirto on ilmeisesti tullut hieman yllätyksenä Málagan johdolle. Antunesin ei pitänyt olla lähdössä mihinkään, mutta Kiovan Dynamon tarjouksesta ei voinut kieltäytyä. Rahaa tulee reilusti sisään. Ongelma on tosin se, että aloittava vasen pakki ja koko Málagan puolustuksen tämän kauden paras pelaaja lähtee. Lisähaasteita tuo se, että Málaga ehti päästää Antunesin varamiehen pari päivää sitten Almeríaan. Mikäli Antunesin siirto menee läpi, joukkueen ainoa varsinainen vasen pakki on Arthur Boka. Tarvittaessa monipuolinen Miguel Torres voi pelata myös puolustuksen vasemmalla laidalla.