Levante tiedotti verkkosivuillaan tehneensä loppukautta koskevan lainasopimuksen Fulhamin Bryan Ruizin kanssa. Siirto ei ole vielä varma, sillä se ilmoitettiin noin tunti siirtoikkunan umpeutumisen jälkeen.

Mikäli Fifa hyväksyy Ruizin siirron, sitä voi pitää yhtenä talven siirtomarkkinoiden suurimmista. Listasimme aiemmin tammikuussa arvokkaimmat ensi kesänä vapaiksi agenteiksi päätyvät pelaajat. Ruiz oli mukana listalla.

Costa Rican maajoukkuepelaaja on lähtökohtaisesti oikean laidan hyökkääjä, mutta hän voi pelata muillakin hyökkäyksen pelipaikoilla. Tällä kaudella Ruiz ehti saada Fulhamissa vastuuta 17:ssä Mestaruussarjan, kahdessa Liigacupin ja yhdessä FA Cupin ottelussa. Tehoja syntyi yhteensä viiden maalin ja neljän maalisyötön verran.

Toimittajan sana

Jos Fifa hyväksyy siirron, Ruizista tulee kovan luokan vahvistus Levantelle. Hän ei ole samanlainen penkkimies kuin monet muut La Ligan tammikuun hankinnat, vaan oikeasti pätevä pelimies, jonka esitykset saattavat pelastaa Levanten putoamiselta. Mutta odotetaan nyt vielä, vahvistaako Fifa siirtoa vai ei.