João Pereira siirtyy Valenciasta saksalaiseen Hannoveriin. Sopimus kattaa loppukauden. Hannover tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Pereirasta ei makseta siirtokorvausta, sillä Valencia ja portugalilaispelaaja purkivat yhteisymmärryksessä sopimuksen ennen siirtoa.

30-vuotias oikea pakki siirtyi Valenciaan kotimaansa Sportingista vuonna 2012. Viime kaudella hän oli vielä merkittävässä roolissa, mutta tällä sesongilla vastuuta ei enää tullut. Koko kauden aikana Pereira ei mahtunut kertaakaan edes kokoonpanoon.

Toimittajan sana

Siirtoa osattiin odottaa. Valencian päävalmentaja Nuno Espírito Santo sanoi hiljattain julkisesti, että Pereiralla ei ole tilaa joukkueessa, ja että hänet heivataan pihalle tammikuun aikana. Valencian kokoonpanoon Pereiran siirto ei tuo minkäänlaisia muutoksia. Oikean pakin tontin hoitavat jatkossakin Antonio Barragán ja João Cancelo.