Englannin Mestaruussarjan Wigan on purkanut sopimuksen Iván Ramisin kanssa. Puolustaja siirtyy vapaana agenttina Levanteen. Seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan. Alun perin Ramisin sopimus Wiganin kanssa olisi umpeutunut kuluvan kauden jälkeen. Nyt Ramis pelaa ainakin loppukauden Levantessa. Mikäli joukkue pysyy pääsarjassa, sopimus jatkuu.

30-vuotias toppari on tuttu espanjalaisen jalkapallon ystäville. Ennen siirtoaan Wiganiin hän teki pitkän uran Real Mallorcassa. Saarelaisten paidassa Ramis keräsi vyölleen 177 ottelua. Tällä kaudella Ramis sai Wiganissa vastuuta 20 ottelussa, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Toimittajan sana

Eipä siinä kauan mennyt. Aiemmin tänään Levante purki Héctor Rodasin sopimuksen ja päästi hänet Real Betisiin. Ennakoimme, että Levante todennäköisesti hankkisi Rodasin tilalle uuden topparin vielä tammikuun siirtoikkunan aikana. Nyt on nimikin tiedossa. Ramis täyttänee paikkansa Levanten takalinjoilla.