Juan Cala siirtyy Englannin Mestaruussarjan Cardiffista Granadaan. Espanjalaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Tarkalleen ottaen Cala tulee Granadaan vapaana agenttina, sillä hän purki joulukuussa sopimuksensa Cardiffin kanssa. Calan sopimus Granadan kanssa ulottuu tässä vaiheessa kuluvan kauden loppuun.

25-vuotias Cala on Sevillan kasvatti, joka on pelannut lainalla myös Cartagenassa ja AEK Ateenassa. Vuosi sitten hän siirtyi Cardiffiin, mutta peliaikaa ei tahtonut irrota. Viime keväänä hän pelasi walesilaisjoukkueessa kahdeksan ottelua – tällä kaudella pelejä on kertynyt vain kolme.

Cala tunnetaan kovista otteistaan. Viime kaudella hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 27 ottelua. Varoituksia hän keräsi 13 ja punaisia kortteja nousi kolme. Pelkästään viime kauden yhdeksässä La Liga -ottelussa Cala otti kuusi keltaista ja kaksi punaista.

Toimittajan sana

Mielenkiintoista nähdä, minkä verran Abel Resino antaa Calalle peliaikaa. Keskuspuolustaja taistelee peliajasta Diego Mainzin, Jean-Sylvain Babinin ja Jeison Murillon kanssa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että hän saattaa nousta tulevana viikonloppuna suoraan avaukseen. Syy on se, että Murillo on loukkaantunut, ja Babinilläkin on pientä vaivaa.