Espanjan pääsarjassa ei pelaa tällä hetkellä yhtään englantilaista. Ainoa britannialainen on Walesin passin omaava Gareth Bale. Hetken aikaa sarjassa oli periaatteessa yksi englantilainen – Elchen Charlie I’Anson.

21-vuotias I’Anson pelasi syyskauden lainalla Segundan Alcorcónissa. Peliaikaa tuli kaikki kilpailut huomioiden yhdeksässä ottelussa. Laina päättyi ja toppari palasi Elchen vahvuuteen. Pääsarjan ainoana eglantilaisena hän ehti olla vain päivän ajan. Elche tiedotti verkkosivuillaan, että I’Anson pelaa loppukauden lainalla kolmannen sarjatason Real Oviedossa.

Pääsarjan ainoana brittinä jatkaa Bale. Segundassakaan ei ole I’Ansonin lähdettyä yhtään brittiä, englantilaisista puhumattakaan. Segunda B:stä saarelaisia löytyy nyt neljä. I’Ansonin lisäksi 18-vuotias Mike Hernández pelaa Valencian reservijoukkueessa, 21-vuotias James Connor Real Mallorcan kakkosjoukkueessa ja 20-vuotias George Higgins Eldensessä. Hernández ja Connor ovat englantilaisia, Higgins walesilainen.