Uutisoimme hiljattain, että Villarrealin Gabriel Paulista siirtyy Arsenaliin. Vaihtokaupassa Arsenalin hyökkääjä Joel Campbell pelaa loppukauden ajan lainalla Villarrealissa. Gabrielin myynti oli yllättävä veto, sillä hän oli tällä kaudella Villarrealin parhaita pelaajia, ja lisäksi Keltainen sukellusvene taistelee tässä vaiheessa kautta euroturnauksiin oikeuttavista sijoituksista.

– Gabrielin myynti tuli yllätyksenä meille kaikille. Emme odottaneet, että meidän pitäisi muuttaa kokoonpanoamme tässä vaiheessa kautta. Urheilullisessa mielessä siirto tuli huonolla hetkellä. Arsenalin tarjous oli sellainen, josta seura ja pelaaja eivät voineet kieltäytyä. Ei ole helppoa löytää Gabrielille korvaajaa, sillä hän pelasi paljon otteluita, eikä sille tasolle ole helppoa yltää, Villarrealin päävalmentaja Marcelino sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Campbell on mielenkiintoinen lisäys, koska hän voi pelata monella pelipaikalla. Hän on profiililtaan erilainen kuin muut pelaajat kokoonpanossamme. Kokeilemme häntä laidalla. Hänen nopeutensa auttaa meitä paljon.