Valencia on tehnyt jo useita kauppoja tammikuun aikana. Carles Gil myytiin Aston Villaan, ja Robert Ibañéz lähti loppukaudeksi lainalle Granadaan. Enzo Pérezin Valencia puolestaan osti isolla rahalla Benficasta.

– Olemme päästäneet kaksi pelaajaa lähtemään. Robert halusi lisää peliaikaa, ja Carles Gilistä saimme tarjouksen. Olemme tuoneet Enzon joukkueeseen ja päättäneet, että kaksi reservijoukkueen pelaajaa (Carlos Carbonell ja Salva Ruíz) harjoittelee pysyvästi edustusjoukkueen kanssa, Valencian päävalmentaja Nuno Espírito Santo sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on ollut aikaa analysoida päätöksiämme. Olemme päättäneet, että päästämme vielä kaksi muuta pelaajaa lähtemään. Toinen (João Pereira) on pelaaja, joka ei teknisesti ole enää meidän. Toinen on luonnollinen lähtijä Bruno (Zuculini), joka yrittää etsiä parasta vaihtoehtoa uralleen. Hän kuuluu toiseen seuraan, ja Manchester Cityn on päätettävä, mihin hän lähtee.

Toimittajan sana

Ei ole mikään järin suuri yllätys, että Pereira ja Zuculini passitetaan ovesta ulos. 30-vuotias Pereira on vasta kolmas vaihtoehto oikean pakin paikalle. Hän ei ole ollut tällä kaudella kertaakaan edes kokoonpanossa. Zuculinin puolestaan piti viettää koko kausi lainalla Valenciassa. Peliaika on kuitenkin jäänyt minimiin. 21-vuotias argentiinalainen pelasi toisella ottelukierroksella 44 minuuttia. Sen jälkeen ei peliaikaa ole tullut.