Lucas Silvan siirtyminen Cruzeirosta Real Madridiin vaikuttaisi olevan Realin vahvistusta vaille valmis. Brasilialaisseuran varapuheenjohtaja Marcio Rodrigues ehti jo vahvistaa siirron Brasilian ESPN:lle.

– Lucas Silvan siirto on varmistunut. Tiedote hänen siirrostaan tulee ulos lähipäivinä, Rodrigues sanoi.

– Aina tulee aika, jolloin pelaaja haluaa lähteä, ja hänen agenttinsa painostaa korkeilla palkoilla, joita eurooppalaisseurat maksavat.

Siirtosummasta ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta sen uskotaan olevan noin 13 miljoonan euron tienoilla. Cruzeiro ei suinkaan saa koko siirtosummaa itselleen, sillä Silvan pelaajaoikeudet oli ennen Realin ostoa jaettu seitsemälle osapuolelle, joista Cruzeiro oli yksi.

Toimittajan sana

Silvan siirto tarkoittaa hyvin todennäköisesti sitä, että Asier Illarramendi on siirtymässä pois Realista – todennäköisesti Athletic Bilbaoon. Toinen vaihtoehto on se, että Real ei edes yritä tehdä Sami Khediran kanssa jatkosopimusta, ja Silva hankittiin korvaajaksi nimenomaan Khediralle.