Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Real Madridin kokoonpanoon voi tulla muutoksia vielä tammikuun aikana. Uutisoimme eilen, että Athletic Bilbao on tehnyt 20-25 miljoonan euron tarjouksen Asier Illarramendista, jota Real harkitsee tosissaan.

Mikäli Illarramendi lähtee, joku hankitaan todennäköisesti tilalle. Se joku näyttäisi olevan brasilialainen Lucas Silva. Cruzeirossa pelaavan puolustavan keskikenttämiehen isä Miguel Vieira vahvisti tiedot neuvotteluista Superesportesin haastattelussa.

Luiz Rocha (Silvan agentti) soitti minulle ja sanoi, että neuvottelut Real Madridin kanssa jatkuvat. Hän ei kertonut mitään yksityiskohtia.

Neuvottelujen uskottiin olevan jäissä ainakin kesään asti, mutta liikehdintä Illarramendin ympärillä saattaa avata oven Silvan siirrolle jo tammikuussa. Nyt suurin kysymys lienee, kuinka paljon Real on valmis maksamaan. Cruzeiro ei tiettävästi aio tinkiä 15 miljoonan euron vaatimuksestaan.

– Olen lukenut, että Real haluaa myydä yhden keskikenttäpelaajistaan, ja Lucas voisi olla hänen korvaajansa. En tiedä muuta. Siirtoa ei pakoteta väkisin. Seura vakuuttaa, ettei se aio taipua senttiäkään vaatimuksestaan. Seura ja agentti pitivät palaverin, ja hinta pysyy samana. Toivottavasti (Realilta) tulee tarjous. Jumala osoittaa, mikä polku kannattaa valita, Vieira runoili.