Atlético Madridin Cristian Rodríguez pelaa loppukauden lainalla italialaisessa Parmassa. Atlético tiedotti siirrosta verkkosivuillaan.

2,5 vuotta sitten Atléticoon siirtynyt Rodríguez ei ole missään vaiheessa onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa. Tällä kaudella 29-vuotias vasen laitahyökkääjä pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 11 ottelussa. Peliaikaa tuli yhteensä kuitenkin vain 291 minuuttia eli reilun kolmen täyden ottelun verran.

Toimittajan sana

Lainasiirto Parmaan on todennäköisesti hyvä päätös kaikkien osapuolten kannalta. Rodríguez on jo sen ikäinen, että hänen on löydettävä paikkansa tai muuten ura menee jossain määrin ohi.

Atlético ei ole tällä kaudella kovin paljon Rodríguezia tarvinnut, mutta lainasiirron myötä joukkueen laituriosasto ei ole järin leveä. Kokoonpanosta löytyvät nimet Antoine Griezmann, Koke ja Arda Turan, mutta sitten alkaa olla hiljaista.