Granada tiedotti verkkosivuillaan, että joukkueen uudeksi päävalmentajaksi on palkattu Abel Resino. Loppukauden kattavan sopimuksen allekirjoittanut Resino korvaa tehtävässä Joaquín Caparrósin, joka sai potkut viime perjantaina.

54-vuotias Resino on Granadalle tuttu mies, sillä hänet palkattiin ensimmäisen kerran lähes päivälleen kolme vuotta sitten hätiin. Tuolloinkin sopimus kesti tammikuun lopusta kesäkuun loppuun. Granada vältti putoamisen yhden pisteen turvin.

Tämänkertainen urakka on Resinolle vielä viime keikkaa hankalampi. Granada on sarjassa viimeisenä, ja edellinen liigavoitto on syyskuulta. Granadan onneksi La Ligan peräpää on hyvin tasainen. Matkaa 12. sijan Real Sociedadiin on vain viisi pistettä.

Granadan lisäksi Resino on aiemmin urallaan valmentanut Atlético Madridia, Ciudad Murciaa, Levantea, Castellónia, Real Valladolidia ja Celta Vigoa. Lähes kaikkiin pesteihinsä Resino on tarttunut kesken kauden, joten voidaan puhua yleisestä hätäavusta. Kysymyksiä herättää Resinon tuntuma nykyjalkapalloon. Hän valmensi viimeksi kevätkaudella 2013, minkä jälkeen hän on ollut työtön.