Real Sociedad pelasi keskiviikkoillan Copa del Rey -ottelussa 2-2-tasapelin Villarrealia vastaan. Villarreal eteni jatkoon, sillä se oli voittanut ensimmäisen osaottelun 1-0.

– Tämä on suuri pettymys. Pelasimme hyvää joukkuetta vastaan, mutta mielestäni pelasimme hyvin, ja tämä oli hyvä ottelupari. Silti, jos minun pitäisi valita kahden välillä, varmistaisin, että pärjäämme liigassa, Sociedadin päävalmentaja David Moyes sanoi ottelun jälkeen.

Ottelussa puhutti Moyesin passittaminen katsomoon. Lehdistötilaisuudessa Moyes ei edelleenkään hyväksynyt hänelle annettua rangaistusta. Samalla skotti kritisoi koko espanjalaista tuomarilinjaa.

– Mielestäni tuomari teki kaksi suurta virhettä tänään. Lisäksi hän antoi paljon varoituksia. Miksi Espanjassa annetaan niin paljon varoituksia? Espanjassa tuomarit antavat enemmän keltaisia kortteja kuin missään muussa Euroopan maassa. Tänään kolmen tai neljän minuutin pelin jälkeen tuomari halusi ottaa vauhdin pois pelistä. Luulen, että ihmiset haluavat tulla tänne katsomaan nopeutta ja toimintaa. Kaksi päätöstä, joista minä sain nuhtelut, olivat vääriä.

Illan ottelussa Sociedadille merkittiin viisi varoitusta. Villarrealin pelaajat keräsivät viisi keltaista korttia ja yhden punaisen.